Selecteer een pagina

Waarom Aloë Vera?

De verrassende waarheid over Aloë Vera

Misschien heeft u weleens gehoord van mensen die naar de Aloë grepen toen zij te lang in de zon had gelegen. U hebt het vast wel eens gezien als een ingrediënt in veel van uw verzorgingsproducten. Het is er altijd al geweest. Simpel. Puur. Vertrouwd.

Er is een reden dat Aloë Vera gel het vertrouwen geniet als ingrediënt in alledaagse producten. En deze reden gaat duizenden jaren terug. Vroegere beschavingen vereerden deze bijzondere plant voor haar weldadige werking. De legendarische werking is door de tijd heen doorgegeven, versterkt door wetenschappelijke innovatie en eeuwen van ervaring.

 

Aloe-Vera

Laat u verrassen door Aloë Vera doordat het:

–          uw stofwisseling stimuleert

–          u energie geeft

–          uw huid beschermt tegen invloeden van buitenaf

–          het natuurlijke herstel van uw huid bevordert

–          de enige plantaardige bron van vitamine B12 is

–          en zoveel meer

 

Forever Living Products biedt u een complete lijn van verzorgingsproducten bestaande uit 100% pure Aloë Vera gel. Handmatig geoogst van de eigen plantages en onmiddellijk gestabiliseerd voor de puurheid, deze Aloë voedt uw lichaam, van binnen en van buiten. Met producten variërend van gezichtsbehandelingsproducten die huidveroudering tegen gaan tot heerlijke, antioxidantenrijke dranken.

 

Waarom Aloë drinken?

De heilzame eigenschappen van Aloë Vera maakt het een uitstekende bron van voeding. Aloë Vera Gel is een natuurlijke bron van 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen die een belangrijke bijdrage leveren aan uw algehele gezondheid. Aloë Vera is tevens de enige vegetarische bron van vitamine B12.
De exclusieve dranken zijn rijk gevulde cocktails die pure Aloë pulp en vloeistof bevatten die uw lichaam voeden, uw spijsverteringsorganen in balans brengen, u extra energie geven en zuivere voeding leveren bij elke slok.

De ‘Touch of Aloë’

Als één van de oudste erkende en natuurlijke remedies, wordt Aloë Vera al lang geprezen om de natuurlijk kalmerende, verkoelende en vocht inbrengende eigenschappen. Wanneer het wordt aangebracht op uw huid, kan het de door de zon verbrande huid kalmeren, de huid verzachten en hydrateren, en het bevordert het natuurlijk herstel van de huid.

Aloe Dranken

Alle dranken van Forever hebben als basis de pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

Voedingssupplementen

Een goede gezondheid begint met goede voeding. In onze hedendaagse levensstijl lukt het niet altijd om aan deze behoefte te voldoen. Het is dan ook van belang om de dagelijkse voeding aan te vullen met essentiële vitaminen en mineralen voor  een  optimale  gezondheid. Met de voedingssupplementen van Forever kan dat. Onze voedingssupplementen zijn gemaakt van de beste ingrediënten, geteeld en geoogst uit de beste bronnen en geproduceerd met de meest geavanceerde technieken.

Huidverzorging

Als u er stralend uit wilt zien en lekker in uw vel wilt zitten, zult u uw lichaam zowel van binnen als van buiten moeten voeden en verzorgen. De producten van Forever benadrukken niet alleen uw natuurlijke schoonheid, maar voeden en beschermen uw huid ook nog eens waardoor ze langer mooi blijft. U zult er stralend en gezond uitzien met Forever!

Persoonlijke verzorging

Forever Living Products heeft alle voordelen van aloë vera gel gecombineerd met de beste ingrediënten op het gebied van persoonlijke verzorging. Van top tot teen hult ons uitgebreide assortiment van verzorgingsproducten u in pure, gestabiliseerde aloë vera. Gun uzelf het beste en verwen uzelf met onze Personal Care lijn.

Cosmetica

flawless by Sonya

De innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten zijn alle ‘aloe inspired’ en bieden het allerbeste van de natuur en de wetenschap, flawless by Sonya™ producten. Met de flawless Sonya Collection kan elke vrouw haar persoonlijke schoonheid nu nog beter tot uiting brengen!

Voor informatie over de complete lijn dranken, verzorgingsproducten en supplementen kunt u me mailen via het contactformulier. U kunt ook direct een bestelling plaatsen door hier te klikken.