Selecteer een pagina

Cleansing pakketten

Pakketten-2

Clean9

De eerste stap naar een gezond lichaam is cleansing en ondersteuning van het lichaam.
Dit kan door middel van het 9- daagse C9 pakket van Forever, op basis van pure aloë vera gel.

Met het CLEAN 9 Programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen cleansing-programma geeft u de tools in handen die u nodig hebt om vandaag van start te gaan om uw lichaam te transformeren!
Cleansing is niet alleen goed voor uw lichaam maar ook voor uw geest! 
U voelt zich fitter en er komt meer rust in het hoofd!

Tevens worden, door de opbouw van het programma, de vetopslagcellen ‘aan’gezet! Daarmee wordt niet alleen de eerste stap naar een gezond lichaam,  maar ook naar een gezond gewicht gezet!

Meer algemene informatie over cleansing en het C9 pakket kunt u hier vinden.

Massage

De massage met kruidenstempels en warme olie is niet alleen een heerlijk ontspannende massage, maar bevordert ook de afvoer van afvalstoffen en heeft een reinigend effect op de organen. Verder brengt het ook verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie.

Deze massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst krijg je een warm voetenbad met heerlijke kruiden. Daarna neem je plaats op de massagetafel en wordt je rug en schouderpartij gemasseerd met warme kruidenstempels. Vervolgens worden de rug, het hoofd, de onderbenen en voeten met warme olie gemasseerd.

Bodywrap

Ga uw cellulite te lijf met de Aloe Bodywrap. Wat is cellulite eigenlijk? Cellulite ontstaat als de vetcellen in de onderste huidlaag veel vet opslaan en met elkaar gaan verkleven. Gevolg: een ontsierde ‘sinaasappelhuid’. Wist u dat maar liefst negen op de tien vrouwen vroeg of laat te maken krijgt met cellulite? De bodywrap biedt veel vrouwen met lichte en middelzware cellulite de perfecte ondersteuning om de sinaasappelhuid te bestrijden. De gecombineerde toepassing van de producten bevordert een optimale huidconditie.