Selecteer een pagina

Eigen ervaring cleansing

Al jaren schommel ik met mijn gewicht. Noem een dieet, een voedingsmanier, een afvalrage….. ik heb het gedaan!

En met welk resultaat? Dat ik na al mijn pogingen alleen maar zwaarder werd. Ik ben kampioen jojo-en.

Toen ik in contact ben gekomen met de Forever producten, ben ik begonnen met het drinken van de aloë vera gel (de gele kannetjes). Door de reinigende werking verloor ik wat gewicht, maar voor mijn overgewicht lang niet afdoende. Daarom besloot ik het Clean9 pakket te gaan doen. Het leek me behoorlijk pittig om 2 dagen niets te eten, maar ik moet zeggen dat het me enorm is meegevallen. Ja, het is echt wel een omschakeling, maar het is maar 2 dagen.

Clean9Na de 9 dagen was ik niet alleen 4,5 kg afgevallen maar ook cm’s kwijt! En…. wat voor mij echt de grootste winst was en nog steeds is: ik heb geen suikerzin meer! Ik ben meteen doorgegaan met het Leanpakket (de tweede stap in het gewichtsbeheersingsprogramma van Forever) en ben nu na 6 weken al 7,5 kg kwijt.

Het Clean9 pakket heeft me echt geholpen om mijn eetpatroon te veranderen. Ik drink minder koffie, ik drink geen cola meer, ik snoep niet meer (koekjes en snoepjes). Niet omdat ik besloten heb dat niet meer te doen (zoals ik normaal altijd deed tijdens een dieet) maar gewoon omdat ik er geen behoefte meer aan heb! Ik heb duidelijk minder honger!

Voor mij heeft het dus bijgedragen aan een echte ommekeer in mijn voedingspatroon en ga ik rustig op deze ingeslagen weg verder. Uiteraard blijven er verbeterpunten….. zo moet ik nog steeds het sporten gaan oppakken (de afspraak staat ;-)).

Ik kan echt iedereen dit pakket aanraden, of het nu gaat om:

  • kilo’s kwijt raken
  • een cleansing van het lichaam
  • het hoofd en lichaam een boost geven
  • een verandering in je eetpatroon aanbrengen

Het werkt echt!