Selecteer een pagina

Ervaringen

 

Love Your Lifestyle:

… dus voor pure ontspanning zal ik zeker nog eens terug gaan naar Helen! Dankje voor de heerlijke ontspannen middag. De verplichte boodschappen bij de Albert Heijn waren na deze massage een stuk relaxter te doen!

Het gehele artikel is hier te lezen.

Aukje:

Met veel bezieling en rust voerde Hèlen de massage uit. Ik kwam weer helemaal in mijn lichaam en voelde een pure en diepe verbinding met mijn essentie.
Heel erg bedankt voor je liefdevolle aandacht.

Brenda:

Na een flink aantal nachten slecht geslapen te hebben door stress heb ik aan Helen gevraagd of zij mij kon helpen. Ik ben nogal sceptisch over alternatieve geneeskunde en daarnaast heb ik nooit goed tegen massages gekund. Maar andere opties hielpen niet tegen mijn slaapproblemen. Ik had wel besloten dat ik mij helemaal zou overgeven aan alles, de kruidenstempels, de olie, the whole shabam. In eerste instantie voelde het nogal vreemd maar Helen stelde mij enorm op mijn gemak. Daarnaast was de omgeving erg kalmerend, de muziek en de geuren zijn ontzettend fijn. Halverwege de massage kon ik mij er redelijk aan overgeven en voelde ik mij echt een soort lichter worden. Alle stress en chaos werd er als het ware uitgewreven. Na de massage voelde ik mij zo ontspannen, heerlijk. De nachten na de massage heb ik ook sinds tijden goed geslapen. Al met al was het een top ervaring en zeker aan te raden. Ook voor de mensen die er normaal niet van houden. Ook ik ben overtuigd!

Willeke:

Tijdens de massage die ik van Helen mocht ontvangen heb ik haar liefde, kundigheid, bezieling zo zeer gevoeld. Heel koesterend, het heeft mijn hart verwarmd. Dagen daarna kon ik nog de helende uitwerking voelen. Ook de heerlijke verwarmende oliën waar ze mee werkt zijn zeer aangenaam. Dank je wel Helen, dat je nog maar veel mensen mag verwarmen met je massages. Hartegroet Willeke.

Annet:

Hoe omschrijf je een massage die je pure ontspanning geeft, die met warme kruidenstempels en olie gegeven wordt en waar je helemaal door bij je eigen ik kunt komen? Als helemaal geweldig!!! Dankjewel Helen!

Ellen:

Helen heeft een ‘healing arts’ sessie met mij gedaan: het lichaam spreekt vanuit een wijsheid waar het verstand niet makkelijk bij kan. Heb Helen ervaren als een rustige en zelfverzekerde begeleider. Bijzondere ervaring. Mede door de aanwezigheid van mijn favoriete krachtdier. Aan te raden voor mensen die een belangrijke vraag eens anders dan gebruikelijk willen benaderen!

Karin:

Net een onwijs lekkere kruidenstempelmassage gehad. Ik kan me niet meer herinneren dat ik zo ontspannen ben geweest. Ècht een aanrader!