Selecteer een pagina

Hi, ik ben Helen

Ondernemer, neuropsycholoog, intuïtief coach, masseur, webbouwer & it-specialist. De basis van alles is een krachtige jij.

100% helen

In 2007 startte ik mijn eigen bedrijf als alleenstaande moeder van twee zonen. De oudste studeert geneeskunde in Maastricht (en woont dus niet meer thuis), de jongste zit op de havo. Ik heb al jaren een lat-relatie met de allerliefste vriend die je maar kunt bedenken. We zien elkaar alleen in de weekenden, maar bellen wel heel veel 😉. Door de week run ik de boel met m’n jongste zoon. Mijn grote passie is PSV en heb dan ook al jaren een seizoenskaart op de Oost tribune. Verder handwerk ik graag, ben ik helemaal weg van de zee en geniet ik met volle teugen van een hapje eten, een terrasje pikken en andere gezellige dingen doen. Dat ontdek je vanzelf als je mij volgt op één van mijn social media kanalen.

%

ZEE

%

MOEDER

%

PSV

%

HANDWERKEN

%

TECHNIEK

%

BOURGONDIËR

%

ZEE

%

MOEDER

%

PSV

%

BOURGONDIËR

%

HANDWERKEN

%

TECHNIEK

%

ZEE

%

MOEDER

%

PSV

%

HANDWERKEN

%

TECHNIEK

%

BOURGONDIËR

100% Praktijk Helen van Rijn

Ik wil graag aan alle eisen voldoen; heb veel verschillende kwaliteiten en capaciteiten; hou heel veel ballen in de lucht; heb veel verschillende rollen; heb een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ging vaak aan het eigen gevoel voorbij en liep daarom na verloop van tijd vast. Herkenbaar?
Ik was waarschijnlijk net als jij.

Nadat een goede vriend van mij overleed zette ik een pas op de plaats. Wie ben ik eigenlijk en doe ik wel wat ik wil? Behalve dat ik bezig was met computers, had ik in de tussentijd ook allerlei andere opleidingen gedaan, waar ik verder niets mee deed. Denk aan een massageopleiding en verschillende healing arts-opleidingen. Ik besloot de studie neuropsychologie die ik nooit had afgemaakt, alsnog af te maken en startte mijn praktijk.

Lastig, want ik vond de computerhulp en het bouwen van websites ook heel leuk. Maar alles tegelijk doen? Kan dat wel?

In 2018 besloot ik: ja, dat kan. Want dit is wie ik ben. Dit is 100% Helen: HelenHelpt en de praktijk.
Druk? Ja dat klopt. Maar dit is mijn kern. Dit is wat ik het liefste doe.

Werken met ondernemende vrouwen zoals jij.

“Ondernemer, neuropsycholoog, intuïtief coach, masseur, webbouwer & it-specialist. 100% Helen!”

contactgegevens

Praktijk Helen van Rijn
Hèlen van Rijn, MSc.
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: helen@praktijkhelenvanrijn.nl

KvK: 17214024
BTW: NL 001689722B41

 

volg mij via