Wie is Helen

Mijn naam is Hèlen van Rijn. Ik ben trotse moeder van twee zonen en ben een geboren en getogen Eindhovense.

Mijn allergrootste passie is om mensen te helpen om volledig in hun kracht te gaan staan.

Ik ben er van overtuigd dat je mensen altijd als geheel moet zien. Wanneer een mens optimaal gebruik kan maken van verstand, gevoel, intuïtie en lichaam resulteert dat in totale balans.

Onze maatschappij is snel en stelt hoge eisen aan ons. Er wordt veel nadruk gelegd op het hoofd waardoor het lichaam nogal eens vergeten wordt. De massages helpen je om uit je hoofd te komen en weer contact te maken met je lichaam. Hierdoor wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld.

In mijn praktijk maak ik gebruik van de producten van Forever Living Products. Deze producten op basis van pure aloë vera vormen een geweldige aanvulling op mijn werkwijze omdat ze een bijdrage leveren aan het herstel van de balans van het lichaam, zowel van binnen en van buiten.